Velkommen til Malea Beauty

Must have tanning kit

15 jul 2020 af Malea Beauty

Jeg hører ofte folk sige 'det kan jeg ikke finde ud af - bliver jeg orange? - det har jeg ikke tid til' ooooog så videre, når det bliver snakket om selvbruner :-)

MEN det er slet ikke så svært! Jeg er selv ret 'ny' i det, men jeg er allerede afhænging, og det er SÅ nemt ;-)

Derfor tænker jeg at jeg lige vil guide jer igennem mine ynglings hjemme tan produkter, samt hvordan jeg bruger dem.

Til at starte med vil jeg anbefale at I lige scrubber huden så vi får de døde hudceller væk og huden, det er vejen frem hvis man ikke vil have plamager ;-)

Jeg har tre ynglings - MineTan booster skum, EOD tanning Milk og Akurkemist (Cucumber mist).

De har alle tre det til fælles at de IKKE skal vaskes af, smitter IKKE af og de kan alle bruges til at bygge farve op med, alt efter hvor brun du vil være :-) Ved alle tre vil du kunne se det endelige resultat efter 8 timer. Så på med det om aftenen, så du vågner op med en lækker brun farve dagen efter :-)

MineTan Booster en en skum, du påfører med handske på hele kroppen. Den er dejlig nem at fordele, og når du lige har tørret i 5-10 minutter er den trængt ind i huden. Efter 8 timer kan du se farven, og ønsker du mere farve, så tager du bare en tur mere ;-)

EOD tanning milk, er en bodylotion og den af de tre varianter med mindst farve, men personlig synes jeg den er PERFEKT til sommermånederne hvor man har lidt kulør i forvejen. Jeg bruger den også til at vedligeholde MineTan Booster skummen. Den er også super godt som aftersun.

Agurkemist (Cucumber mist) bruger jeg mest i ansigt og bryst. Jeg oplever ofte at når man renser sit ansigt forsvinder farven selvfølgelig også hurtigst i ansigtet, men her er Agurkemisten perfekt til at friske farven op med. Den er fugtgivende, og kan bruges både under og ovenpå din daglige makeup. Den sprøjtes bare på, og så fordeler den sig fint henover ansigtet.

Og NEJ du bliver ikke orange! ;-)

På min instagram profil (Malea_beauty) vil jeg efterhånden ligge før/efter billeder op, samt små how to videoer. Find dem under højtepunkter :-)

Du finder links i teksten til de nævnte produkter.

Lagt i kurven

Gå til kassen
Fortsæt med at handle

Der er ingen produkter i din kurv.